Polityka prywatności

 

Zarząd Wojewódzki NSZZ Policjantów woj. zachodniopomorskiego przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności użytkowników odwiedzających serwis w domenie zwnszzpszczecin.pl

 

Poniższy tekst określa zasady korzystania z naszych serwisów oraz ich politykę prywatności.

 

Jakie dane o Tobie zbieramy?

 

Dane zbierane automatycznie

 

Podczas Twojej wizyty na naszych stronach internetowych, automatycznie zbierane są anonimowe dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

 

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

 

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą telefonu, poczty e-mail itp., przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail itp.

 

Dane zbierane podczas rejestracji

 

Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszych serwisów, będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres e-mail i hasło dostępowe, jakiego będziesz używał na naszej witrynie, poprosimy Cię też o dodatkowe dane, np.: imię i nazwisko, dane kontaktowe redakcji, którą reprezentujesz.

 

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

 

Dane zbierane podczas rejestracji służą wyłącznie do zalogowania się do naszych serwisów i weryfikacji użytkowników.

 

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników w naszych serwisach internetowych. Zbierane są także dane demograficzne.

 

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytania.

 

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

 

W przypadku naruszenia zasad korzystania z naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

 

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

 

Jeżeli kontaktowałeś się z nami, możesz od nas otrzymać odpowiedź drogą e-mailową lub w inny wskazany przez Ciebie sposób.

 

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

 

Jeżeli jesteś zarejestrowany w jednym z naszych serwisów, to po zalogowaniu się do systemu możesz wprowadzić zmiany danych podanych podczas rejestracji i używanych do zalogowania się do systemu. W sprawie usunięcia danych prosimy o kontakt z redakcją serwisu.

 

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

 

Nasze serwisy internetowe mogą wykorzystywać ciasteczka. Identyfikują one Twoją przeglądarkę oraz usprawniają działanie naszych serwisów. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

 

Statystyki serwisu

 

Nasze serwisy gromadzą anonimowe dane dotyczące odwiedzanych stron. Dane te służą wyłącznie do analizy statystycznej ruchu w serwisach, np. określenia popularności poszczególnych części serwisów.

 

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

 

Gdy przekazujesz nam swoje dane osobowe komunikacja między Twoim komputerem a naszymi serwerami jest zaszyfrowana za pomocą protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

 

Prawa autorskie

 

Zobacz informację na temat praw autorskich »

 

Zmiany naszej polityki prywatności

 

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności przez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

 

Kontakt

 

Instytucja zbierająca dane: ZW NSZZP woj. zachodniopomorskiego, 70-521 Szczecin, ul. Piotra i Pawła 4/5.

 

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt z Biurem ZW NSZZP woj. zachodniopomorskiego.

 

Oferty dla policjantów i pracowników Policji
 

                          

                                                                                                  

 

                         

Galeria zdjęć

Statystyki odwiedzin

DzisiajDzisiaj185
WczorajWczoraj323
W tym tygodniuW tym tygodniu739
W tym miesiącuW tym miesiącu3588
Statystyki odwiedzinStatystyki odwiedzin820746

Najnowsze posty

  • Brak postów do publikacji.

Polityka prywatności